دسته بندی | طرح های توجیهی |
بازدید ها | 11 |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 23 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 11 |
طرح توجیهی تولید چیپس سیب زمینی
موضوع طرح : تولید چیپس سیبزمینی
ظرفیت : 500 تن در سال
سرمایه گذاری کـل: 1929 میلیون ریال
سهم آوردة متقاضی: 199 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 1730 میلیون ریال
دورة بازگشـت سرمایه: ده ماه
میزان اشتغالزایی : چهارده نفر |
روش تولید:
برای تولید چیپس ، لازم است از سیب زمینی مرغوب استفاده شود . سیب زمینی باید درشت ، سالم ، کاملا رسیده ودارای کمترین مقدار گره وحفره در سطح آن باشد. پس از اینکه سیب زمینی مرغوب انتخاب گردید، درآب شسته می شودتاگرد وخاک وهرگونه مواد خارجی سطح ازآن پاک شود. سپس بایدسیب زمینی راپوست کنده وآن را بصورت تراشه های نازک درآورد پوست کندن سیب زمینی توسط دستگاههای سایش انجام می گیرد. برای این منظور درکارخانه ها بیشتر از روش سایش استفاده می شود.دراین روش ضایعات سیب زمینی بین 1 تا 4 درصد است ، که این مسئله بستگی به شکل ، اندازه وعمق گره هاوهمچنین مدت زمانی داردکه سیب زمینی در انبار نگهداری شده است .
چنانچه سیب زمینی پوست کنده را درمعرض هوا قرار دهیم ، رنگ آن تیرة مایل به قهوه ای می شود، که پس از خشک شدن ، تبدیل به خاکستری می گردد.
پس از کندن پوست سیب زمینی ، نوبت به تهیه تراشه های نازکی از آن می رسد ،که اینکار نیز بوسیلة ماشین صورت می گیرد.بدینترتیب که سیب زمینی به داخل ظرف قیفی شکلی بنام هاپر ریخته می شودوباعبور ازمیان دستگاه مذکور، به درون ماشین برش سرازیر می گردد. در هنگام برش ، وبمنظور شسته شدن نشاسته از سطح تراشه ها، یک جریان آب دائمی باید از روی آنها عبور نماید.چنانچه نشاسته از سطح تراشه ها شسته نشود، باعث چسبیدن آنها بهنگام سرخ شدن خواهد گردید. تعیین میزان ضخامت تراشه ها نیز به عواملی ازقبیل جنس (نوع ) سیب زمینی، مدت توقف در انبار، مقدار آماس سیب زمینی و...بستگی دارد ، که معمولا بین 5/1 تا3 میلیمتر متغییر می باشد.
میزان ضایعات هنگام شستشو وتهیه تراشه ها ، معمولا بین 5/0 تا 1 درصد وزن سیب زمینی خام مصرف شده است. قبل از ریختن تراشه ها به درون ظروف روغن داغ، باید تا حد امکان آنها را خشک نمود تا مدت زمان لازم برای سرخ شدن تقلیل یافته(حداکثر رطوبت باید بین 5/1 تا2 درصد باشد)،درمصرف سوخت نیز صرفه جوئی نمود.
توجیه اقتصادی طرح :
الف – سرمایه گذاری ثابت :
الف – 1 ) زمیـن :
متـراژ ( متر مربع ) |
هزینه واحد ( هزارریال ) |
هزینه کل ( میلیون ریال ) |
1500 |
50 |
75 |
الف – 2 ) محوطه سازی :
ردیف |
شــرح |
مقدار |
هزینه واحد ( هزارریال) |
هزینه کل (میلیون ریال ) |
1 2 3 4 |
خاکبرداری دیوارکشی خیابان کشی پارکینگ و فضای سبز |
1500مترمربع 120مترمربع 100مترمربع 200مترمربع |
20 70 25 30 |
30 4/8 5/2 6 |
جـــمـــع |
9/46 |
الف – 3 ) ساختمانها:
ردیف |
شــرح |
زیربنا(m2) |
هزینه واحد ( هزارریال) |
هزینه کل (میلیون ریال ) |
1 2 3 4 5 |
انبارمحصول و مواد اولیه آزمایشگاه سالن تولید اداری و رفاهی نگهبانی |
80 30 500 80 30 |
550 550 550 500 450 |
44 5/16 275 40 5/13 |
جــــــمـــع |
389 |
این متن فقط قسمتی از طرح توجیهی تولید چیپس سیب زمینی می باشد
جهت دریافت کل متن ، لطفا آن را خریداری نمایید
دسته بندی | طرح های توجیهی |
بازدید ها | 14 |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 21 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 10 |
طرح توجیهی چاپ و تولید عکس های رنگی و سیاه و سفید
موضوع طرح : چاپ و تولید عکس های رنگی و سیاه و سفید
ظرفیت : 76500 قطعه در سال
سرمایه گذاری کـل: 758 میلیون ریال
سهم آوردة متقاضی: 78 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 680 میلیون ریال
دورة بازگشـت سرمایه: 22 ماه
اشتغالزایی :11 نفر |
مقـــدمه :
هدف از اجرای این طرح احداث یک واحد ظهور وچاپ عکس سیاه وسفید ورنگی در ابعاد 3×2 تا 70×100 بصورت مکانیزه وتجاری جهت استفاده در نمایشگاهها ، تهیه کاتالوگ وبروشورهای تبلیغاتی ، معرفی محصولات تولیدی واحدهای صنعتی ، عکسهای پرسنلی ، یادبود ،مجالس و... می باشد.
توجیه اقتصادی طرح :
الف – سرمایه گذاری ثابت :
الف – 1 ) زمیـن :
متـراژ ( متر مربع ) |
هزینه واحد ( هزارریال ) |
هزینه کل ( میلیون ریال ) |
80 |
1500 |
120 |
الف – 2 ) ساختمانها:
ردیف |
شــرح |
زیربنا(m2) |
هزینه واحد ( هزارریال) |
هزینه کل (میلیون ریال ) |
1 2 3 4 5 6 |
تاریکخانه (همکف) اتاقکهای ظهور فیلموچاپ انبار مواد اولیه اتاق آتلیه ( طبقه دوم ) پذیرش و آبدارخانه سرویس ها |
24 40 20 20 30 10 |
500 500 500 500 700 500 |
12 20 10 10 21 5 |
جــــــمـــع |
78 |
الف – 3 ) ماشینآلات:
ارقام به میلیون ریال
ردیف |
شــرح |
تعداد |
هزینه واحد |
هزینه کل |
1 2 3 4 5 6 7 8 |
دستگاه ظهور Colenta - 65 cm آگراندیسمان Durst – 85 میکسر کاش کنتاکت 135 – 120 کاتر 50 سانتی دستگاه ظهور با عرض cm 50 کاتر برش آگراندیسمان دورست |
1 5 1 3 1 1 1 1 |
170 7 10 6/1 2 75 7/0 25 |
170 35 10 8/4 2 75 7/0 25 |
جـــمـــع |
5/322 |
این متن فقط قسمتی از طرح توجیهی چاپ و تولید عکس های رنگی و سیاه و سفید می باشد
جهت دریافت کل متن ، لطفا آن را خریداری نمایید
دسته بندی | طرح های توجیهی |
بازدید ها | 15 |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 20 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 11 |
طرح توجیهی تولید و بسته بندی سس مایونز
موضوع طرح : تولید و بسته بندی سس مایونز به ظرفیت 171تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور
سرمایه گذاری کـل: 88/824 میلیون ریال
سهم آوردة متقاضی: 88/84 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 740 میلیون ریال
دورة بازگشـت سرمایه: 14 ماه |
مقدمــه :
تغییر روش زندگی شهروندان و گسترش روزافزون زندگی ماشینی موجب تغییر در عادات روزمره افراد جامعه و به ویژه عادات غذایی آنان شده است. از دیگر سو اشتغال بانوان در محیط خارج از خانه که روند رو به رشدی را در بین بانوان جوان تجربه میکند، باعث رویکرد خانوادهها به استفاده از غذاهای آماده و حتی انواع غذاهای سرد گشته است.
استفاده از غذاهای سرد و آماده مصرف، معمولا به همراه چاشنیهای مختلف انجام میگیرد. که انواع سسها از مهم ترین این چاشنیها محسوب میگردند. سسها شامل انواع مختلفی هستند که سسهای کچاپ، خردل و مایونز از اصلیترین آنها به شمار میآیند. در این میان سس مایونز به عنوان سسی که هم به صورت خالص مورد استفاده قرار میگیرد و هم به عنوان پایهای برای تهیه سایر انواع سس، از جمله سسهای سالاد، سس فرانسوی، سس ایتالیایی، سس هزارجزیره و ... به شمار میآید از محبوبیت فراوانی برخوردار است.
ضمن اینکه سس مایونز با دارا بودن حدود 67% چربی، 3% کربوهیدرات و 2% پروتئین به عنوان یک ماده غذایی پر انرژی با حدود 650 کیلوکالری انرژی در هر یکصد گرم محسوب میشود.
موارد استفاده سس مایونز در تهیه انواع ساندویچ، سالادهای فصل، سالاد الویه و ... و نیز همراه با سایر غذاها ، تقاضای مصرف این ماده غذایی را به سطح بالایی ارتقا داده است، که این مطلب مؤید توجیه اقتصادی اجرای این طرح میباشد ضمن اینکه با اجرای این طرح ، میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان میتوانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
توجیه اقتصادی طرح :
الف – سرمایه گذاری ثابت :
الف – 1 ) زمیـن :
متـراژ ( متر مربع ) |
هزینه واحد ( هزارریال ) |
هزینه کل ( میلیون ریال ) |
1000 |
40 |
40 |
الف – 2 ) محوطه سازی :
ردیف |
شــرح |
مقدار |
هزینه واحد ( هزارریال) |
هزینه کل (میلیون ریال ) |
1 2 3 4 |
تسطیح و خاکبرداری دیوارکشی خیابان کشی پارکینگ و فضای سبز |
1000مترمربع 300مترمربع 100مترمربع 150مترمربع |
5 6 10 12 |
5 8/1 1 8/1 |
جـــمـــع |
6/9 |
الف – 3 ) ساختمانها:
ردیف |
شــرح |
زیربنا(m2) |
هزینه واحد ( هزارریال) |
هزینه کل (میلیون ریال ) |
1 2 3 4 5 |
سردخانه انبار مواد اولیه سردخانه انبار محصول سالن تولید اداری و سرویس نگهبانی |
100 100 200 80 24 |
500 500 500 400 400 |
100 100 100 32 6/9 |
جــــــمـــع |
6/241 |
این متن فقط قسمتی از طرح توجیهی تولید و بسته بندی سس مایونز می باشد
جهت دریافت کل متن ، لطفا آن را خریداری نمایید
دسته بندی | طرح های توجیهی |
بازدید ها | 15 |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 21 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 12 |
طرح توجیهی درمانگاه شبانه روزی
موضوع طرح : درمانگاه شبانه روزی
ظرفیت پذیرش : 200 بیمار در شبانه روز
محل اجرای طرح : قابل اجرا در کلیه مناطق شهری کشور
سرمایه گذاری کـل: 72/1482 میلیون ریال
سهم آوردة متقاضی: 72/155 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 1330 میلیون ریال
دورة بازگشـت سرمایه: 20 ماه
اشتغالزایی : 35 نفر |
مقدمــه :
افزایش سطح بهداشت و سلامت شهروندان اثر مستقیمی بر شاخص های اقتصادی جامعه دارد، چنانچه افراد اجتماع قادر باشند به راحتی به فعالیت اقتصادی و اجتماعی بپردازند رشد اقتصادی شتاب فزاینده ای را تجربه خواهد کرد. این امر در بیانیه « بهداشت برای همه تا سال 2000 » سازمان جهانی بهداشت که در اجلاس سیام خود ، مهم ترین هدف اجتماعی دولتها را رساندن کلیه مردم جهان به درجه ای از سلامت که بتوانند از نظر اجتماعی و اقتصادی دارای زندگی مؤثری باشند، دانست نیز منعکس گشته است.
اهتمام دولتها به بهبود سطح بهداشت همگانی علاوه بر سرمایهگذاری های مستقیم دولت در بخش بهداشت و درمان ، به شکل انجام حمایت از بخش غیر دولتی و در نظر گرفتن تسهیلات برای این بخش نیز انجام میپذیرد. انجام این حمایت ها معمولا در ارتقای سطح خدمات ارائه شده به بیماران اثر قابل توجهی بر جای میگذارد.
از دیگر سو با توجه به افزایش ظرفیت دانشکدههای پزشکی کشور در دهه های 60 و 70 و افزایش تعداد پزشکان جوان جویای کار ، لزوم توجه هر چه بیشتر به سرمایه گذاری در بخش بهداشت و درمان آشکارتر میگردد. چراکه علیرغم نیاز مبرم شهروندان به خدمات بهداشتی و درمانی ، خصوصا در مناطق محروم، به دلیل عدم وجود امکانات کافی ، تعداد زیادی از فارغ التحصیلان دانشکده های پزشکی کشور فاقد شغل مرتبط با تخصص خود میباشند.
اجرای چنین طرحهایی ضمن آنکه کمک شایان توجهی به بهبود سطح بهداشت همگانی است، زمینه مناسبی برای اشتغال به کار دانش آموختگان علوم پزشکی از قبیل پزشکان متخصص و عمومی، رادیولوژیست، متخصص علوم آزمایشگاهی، پرستار ، بهیار و ... را فراهم میآورد. ضمن اینکه با توجه به اینکه درصد بالایی از فارغ التحصیلان این رشته ها خصوصا پزشکی و پرستاری را بانوان تشکیل میدهند، این طرح میتواند به وسیله بانوان متخصص نیز به مرحله اجرا درآید.
توجیه اقتصادی طرح :
الف – سرمایه گذاری ثابت :
الف – 1 ) زمیـن :
متـراژ ( متر مربع ) |
هزینه واحد ( هزارریال ) |
هزینه کل ( میلیون ریال ) |
500 |
250 |
125 |
الف – 2 ) محوطه سازی :
ردیف |
شــرح |
مقدار |
هزینه واحد ( هزارریال) |
هزینه کل (میلیون ریال ) |
1 2 3 |
تسطیح و خاکبرداری دیوارکشی پارکینگ و فضای سبز |
5000مترمربع 200مترمربع 100مترمربع |
5 12 30 |
5/2 4/2 3 |
جـــمـــع |
9/7 |
الف – 3 ) ساختمانها:
ردیف |
شــرح |
زیربنا(m2) |
هزینه واحد ( هزارریال) |
هزینه کل (میلیون ریال ) |
1 2 3 4 5 6 7 |
درمانگاه عمومی و اورژانس درمانگاه های تخصصی آزمایشگاه رادیولوژی و سونوگرافی اتاق پرتو فیزیوتراپی اداری |
180 120 100 100 20 70 70 |
550 550 550 550 800 500 400 |
99 66 55 55 16 35 28 |
جــــــمـــع |
354 |
این متن فقط قسمتی از طرح توجیهی درمانگاه شبانه روزی می باشد
جهت دریافت کل متن ، لطفا آن را خریداری نمایید
دسته بندی | طرح های توجیهی |
بازدید ها | 15 |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 21 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 12 |
طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی سبزیجات تازه و خرد شده
موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی انواع سبزی تازه و خرد شده
ظرفیت : 1700 تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور
سرمایه گذاری کـل: 1123 میلیون ریال
سهم آوردة متقاضی: 123 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 1000 میلیون ریال
میزان اشتغالزایی : سـی نفـر
دورة بازگشـت سـرمایه: هجـده ماه |
مقدمــه :
بستهبندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا میبخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است.
نظریه پردازان بازاریابی ، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive . چنانکه از واژه به کار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمیاید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.
تغییر روش زندگی افراد جامعه و گرایش به زندگی ماشینی از یکسو و اشتغال بانوان در خارج از خانه از دیگر سو موجب پیدایش نیازهای جدیدی گشته است که پیش از این توسط خود خانواده تامین میشد. استفاده از کالاهای آماده طبخ از جمله این نیازهای نو است. تمایل به استفاده از سبزیجات فرآوری و بسته بندی شده نیز در زمره این نیازها قرار میگیرد که با ارضای آن استفاده از سبزیجات تازه نیازی به صرف وقت برای شستشو، آماده سازی و ضدعفونی در محل مصرف نخواهد داشت.
با توجه به بازار تقاضای گسترده داخلی برای انواع سبزیجات، خصوصا نحوه عرضه آنها در مراکز خرید بزرگ و سوپر مارکتها ، لزوم توجه بیشتر به بسته بندی این مواد به منظور افزایش سهولت دسترسی ( عرضه ) و نگهداری مشخصتر میشود. چراکه بسته بندی بهداشتی سبزیجات موجب کاهش ضایعات و آلودگی های آن خواهد شد .
ضمن اینکه پرداختن به این موضوع دارای توجیه مناسب اقتصادی بوده و با اجرای این طرح ، میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان میتوانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
توجیه اقتصادی طرح :
الف – سرمایه گذاری ثابت :
الف – 1 ) زمیـن :
متـراژ ( متر مربع ) |
هزینه واحد ( هزارریال ) |
هزینه کل ( میلیون ریال ) |
1500 |
30 |
45 |
الف – 2 ) محوطه سازی :
ردیف |
شــرح |
مقدار |
هزینه واحد ( هزارریال) |
هزینه کل (میلیون ریال ) |
1 2 3 4 |
تسطیح و خاکبرداری دیوارکشی خیابان کشی پارکینگ و فضای سبز |
1500مترمربع 400مترمربع 200مترمربع 250مترمربع |
5 6 10 20 |
5/7 4/2 2 5 |
جـــمـــع |
9/16 |
الف – 3 ) ساختمانها:
ردیف |
شــرح |
زیربنا(m2) |
هزینه واحد ( هزارریال) |
هزینه کل (میلیون ریال ) |
1 2 3 4 5 6 7 8 |
سالن تولید و آزمایشگاه انبار سردخانه بالای صفر اداری و سرویس ساختمان تاسیسات نگهبانی و توزین ساختمان رفاهی کارکنان محل باسکول |
250 12 75 60 10 20 80 12 |
600 500 600 400 350 400 400 300 |
150 6 45 24 5/3 8 32 6/3 |
جــــــمـــع |
1/272 |
این متن فقط قسمتی از طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی سبزیجات تازه و خرد شده می باشد
جهت دریافت کل متن ، لطفا آن را خریداری نمایید
دسته بندی | طرح های توجیهی |
بازدید ها | 13 |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 21 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 14 |
طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه
موضوع طرح : تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه
ظرفیت : 800 تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور
سرمایه گذاری کـل: 11/1379 میلیون ریال
سهم آوردة متقاضی: 11/139 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 1240 میلیون ریال
دورة بازگشـت سرمایه: 16 ماه |
مقدمــه :
جمعیت جهان که در آغاز قرن پیش حدود دو میلیارد نفر تخمین زده میشد به بیش از شش میلیارد نفر در آغاز سده جدید افزایش یافته و پیش بینی میشود که تا سال 2020 این رقم از مرز هشت میلیارد نفر عبور کند، یعنی در طول فقط دو دهه ، جمعیتی بالغ بر کل جمعیت جهان در آغاز قرن بیستم به جمع نفوس جهان افزوده خواهد شد.
نیاز روزافزون این جمعیت رو به رشد به مواد غذایی ، رشدی جهشی را در صنایع غذایی تمام ملل ایجاب مینماید. شیر، یکی از مهم ترین مواد خوراکی مورد استفاده بشر است. شیر با دارا بودن مقدار زیادی پروتئین ، ویتامین ، کلسیم ، سایر مواد معدنی و نیز حدود750 کیلوکالری انرژی در هر لیتر میتواند سهم عمده ای در سلامت و سبد غذایی افراد جامعه داشته باشد.
در این میان ، نکته قابل تامل ، استفاده از روش هایی برای حفظ بهداشت و سلامت شیر از محل تولید تا مصرف نهایی آن است به طوریکه ضمن جلوگیری از فساد شیر ، از سرایت احتمالی بیماری های مشترک انسان و دام نیز به مصرف کننده پیشگیری شود. یکی از کهن ترین این روش ها تهیه ماست از شیر است. تولید و استفاده از ماست اولین بار در مناطقی از آسیای میانه و سپس اروپای شرقی و مرکزی آغاز گردید و امروزه به واسطه سهولت تولید و نگهداری ، به یکی از مهم ترین فراورده های لبنی مبدل گشته است.
مراحل تولید ماست به ترتیب عبارتند از: تصفیه شیر خام، استاندارد سازی چربی، افزایش مواد جامد، گرم کردن اولیه، هموژن سازی، انجام عملیات حرارتی در دمای 90 درجه سانتیگراد، سردکردن تا 43 درجه سانتیگراد ، اضافه کردن مایه و مواد افزودنی، پرکردن، آنلوباسیون، سردکردن و انبار کردن است.
هدف ارائه کنندگان این طرح خرید و تبدیل شیر خام به ماست پاستوریزه است که علاوه بر اینکه نقش بسزایی در حفظ سلامت شیر تولیدی واحدهای دامداری دارد، دارای توجیه اقتصادی مناسبی نیز میباشد و همچنین زمینه اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر را فراهم میآورد. ضمن اینکه این طرح دارای این قابلیت میباشد که در قالب تعاونی های بانوان به مرحله اجرا درآید.
توجیه اقتصادی طرح :
الف – سرمایه گذاری ثابت :
الف – 1 ) زمیـن :
متـراژ ( متر مربع ) |
هزینه واحد ( هزارریال ) |
هزینه کل ( میلیون ریال ) |
1500 |
30 |
45 |
الف – 2 ) محوطه سازی :
ردیف |
شــرح |
مقدار |
هزینه واحد ( هزارریال) |
هزینه کل (میلیون ریال ) |
1 2 3 |
تسطیح و خاکبرداری دیوارکشی خیابان کشی پارکینگ و فضای سبز |
1500مترمربع 400مترمربع 200مترمربع 400مترمربع |
5 6 10 20 |
5/7 4/2 2 8 |
جـــمـــع |
9/19 |
الف – 3 ) ساختمانها:
ردیف |
شــرح |
زیربنا(m2) |
هزینه واحد ( هزارریال) |
هزینه کل (میلیون ریال ) |
1 2 3 4 |
سردخانه مواداولیهومحصول سالن تولید اداری و سرویس نگهبانی و تاسیسات |
100 360 60 40 |
550 450 400 400 |
50 162 24 16 |
جــــــمـــع |
252 |
این متن فقط قسمتی از طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه می باشد
جهت دریافت کل متن ، لطفا آن را خریداری نمایید