رپو فایل

مرجع دانلود و خرید فایل

رپو فایل

مرجع دانلود و خرید فایل

طرح توجیهی تولید سیب زمینی

طرح توجیهی تولید چیپس سیب زمینی در 11صفحه در قالب فایل ورد قابل ویرایش
دسته بندی طرح های توجیهی
بازدید ها 11
فرمت فایل pdf
حجم فایل 23 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 11
طرح توجیهی تولید سیب زمینی

فروشنده فایل

کد کاربری 2106
کاربر

طرح توجیهی تولید چیپس سیب زمینی

خلاصه طرح

موضوع طرح : تولید چیپس سیب‌زمینی

ظرفیت : 500 تن در سال

سرمایه گذاری کـل: 1929 میلیون ریال

سهم آوردة متقاضی: 199 میلیون ریال

سهم تسهیلات: 1730 میلیون ریال

دورة بازگشـت سرمایه: ده ماه

میزان اشتغالزایی : چهارده نفر

روش تولید:

برای تولید چیپس ، لازم است از سیب زمینی مرغوب استفاده شود . سیب زمینی باید درشت ، سالم ، کاملا رسیده ودارای کمترین مقدار گره وحفره در سطح آن باشد. پس از اینکه سیب زمینی مرغوب انتخاب گردید، درآب شسته می شودتاگرد وخاک وهرگونه مواد خارجی سطح ازآن پاک شود. سپس بایدسیب زمینی راپوست کنده وآن را بصورت تراشه های نازک درآورد پوست کندن سیب زمینی توسط دستگاههای سایش انجام می گیرد. برای این منظور درکارخانه ها بیشتر از روش سایش استفاده می شود.دراین روش ضایعات سیب زمینی بین 1 تا 4 درصد است ، که این مسئله بستگی به شکل ، اندازه وعمق گره هاوهمچنین مدت زمانی داردکه سیب زمینی در انبار نگهداری شده است .

چنانچه سیب زمینی پوست کنده را درمعرض هوا قرار دهیم ، رنگ آن تیرة مایل به قهوه ای می شود، که پس از خشک شدن ، تبدیل به خاکستری می گردد.

پس از کندن پوست سیب زمینی ، نوبت به تهیه تراشه های نازکی از آن می رسد ،که اینکار نیز بوسیلة ماشین صورت می گیرد.بدینترتیب که سیب زمینی به داخل ظرف قیفی شکلی بنام هاپر ریخته می شودوباعبور ازمیان دستگاه مذکور، به درون ماشین برش سرازیر می گردد. در هنگام برش ، وبمنظور شسته شدن نشاسته از سطح تراشه ها، یک جریان آب دائمی باید از روی آنها عبور نماید.چنانچه نشاسته از سطح تراشه ها شسته نشود، باعث چسبیدن آنها بهنگام سرخ شدن خواهد گردید. تعیین میزان ضخامت تراشه ها نیز به عواملی ازقبیل جنس (نوع ) سیب زمینی، مدت توقف در انبار، مقدار آماس سیب زمینی و...بستگی دارد ، که معمولا بین 5/1 تا3 میلیمتر متغییر می باشد.

میزان ضایعات هنگام شستشو وتهیه تراشه ها ، معمولا بین 5/0 تا 1 درصد وزن سیب زمینی خام مصرف شده است. قبل از ریختن تراشه ها به درون ظروف روغن داغ، باید تا حد امکان آنها را خشک نمود تا مدت زمان لازم برای سرخ شدن تقلیل یافته(حداکثر رطوبت باید بین 5/1 تا2 درصد باشد)،درمصرف سوخت نیز صرفه جوئی نمود.

توجیه اقتصادی طرح :

الف سرمایه گذاری ثابت :

الف 1 ) زمیـن :

متـراژ ( متر مربع )

هزینه واحد ( هزارریال )

هزینه کل ( میلیون ریال )

1500

50

75

الف 2 ) محوطه سازی :

ردیف

شــرح

مقدار

هزینه واحد ( هزارریال)

هزینه کل (میلیون ریال )

1

2

3

4

خاکبرداری

دیوارکشی

خیابان کشی

پارکینگ و فضای سبز

1500مترمربع

120مترمربع

100مترمربع

200مترمربع

20

70

25

30

30

4/8

5/2

6

جـــمـــع

9/46

الف 3 ) ساختمانها:

ردیف

شــرح

زیربنا(m2)

هزینه واحد ( هزارریال)

هزینه کل (میلیون ریال )

1

2

3

4

5

انبارمحصول و مواد اولیه

آزمایشگاه

سالن تولید

اداری و رفاهی

نگهبانی

80

30

500

80

30

550

550

550

500

450

44

5/16

275

40

5/13

جــــــمـــع

389

این متن فقط قسمتی از طرح توجیهی تولید چیپس سیب زمینی می باشد

جهت دریافت کل متن ، لطفا آن را خریداری نمایید


طرح توجیهی چاپ و تولید عکس های رنگی و سیاه و سفید

طرح توجیهی چاپ و تولید عکس های رنگی و سیاه و سفیددر 10صفحه در قالب فایل ورد قابل ویرایش
دسته بندی طرح های توجیهی
بازدید ها 14
فرمت فایل pdf
حجم فایل 21 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 10
طرح توجیهی چاپ و تولید عکس  های رنگی و سیاه و سفید

فروشنده فایل

کد کاربری 2106
کاربر

طرح توجیهی چاپ و تولید عکس های رنگی و سیاه و سفید

خلاصه طرح

موضوع طرح : چاپ و تولید عکس های رنگی و سیاه و سفید

ظرفیت : 76500 قطعه در سال

سرمایه گذاری کـل: 758 میلیون ریال

سهم آوردة متقاضی: 78 میلیون ریال

سهم تسهیلات: 680 میلیون ریال

دورة بازگشـت سرمایه: 22 ماه

اشتغالزایی :11 نفر

مقـــدمه :

هدف از اجرای این طرح احداث یک واحد ظهور وچاپ عکس سیاه وسفید ورنگی در ابعاد 3×2 تا 70×100 بصورت مکانیزه وتجاری جهت استفاده در نمایشگاهها ، تهیه کاتالوگ وبروشورهای تبلیغاتی ، معرفی محصولات تولیدی واحدهای صنعتی ، عکسهای پرسنلی ، یادبود ،مجالس و... می باشد.

توجیه اقتصادی طرح :

الف سرمایه گذاری ثابت :

الف 1 ) زمیـن :

متـراژ ( متر مربع )

هزینه واحد ( هزارریال )

هزینه کل ( میلیون ریال )

80

1500

120

الف 2 ) ساختمانها:

ردیف

شــرح

زیربنا(m2)

هزینه واحد ( هزارریال)

هزینه کل (میلیون ریال )

1

2

3

4

5

6

تاریکخانه (همکف)

اتاقک‌های ظهور فیلم‌وچاپ

انبار مواد اولیه

اتاق آتلیه ( طبقه دوم )

پذیرش و آبدارخانه

سرویس ها

24

40

20

20

30

10

500

500

500

500

700

500

12

20

10

10

21

5

جــــــمـــع

78

الف 3 ) ماشین‌آلات:

ارقام به میلیون ریال

ردیف

شــرح

تعداد

هزینه واحد

هزینه کل

1

2

3

4

5

6

7

8

دستگاه ظهور Colenta - 65 cm

آگراندیسمان Durst 85

میکسر

کاش کنتاکت 135 120

کاتر 50 سانتی

دستگاه ظهور با عرض cm 50

کاتر برش

آگراندیسمان دورست

1

5

1

3

1

1

1

1

170

7

10

6/1

2

75

7/0

25

170

35

10

8/4

2

75

7/0

25

جـــمـــع

5/322

این متن فقط قسمتی از طرح توجیهی چاپ و تولید عکس های رنگی و سیاه و سفید می باشد

جهت دریافت کل متن ، لطفا آن را خریداری نمایید

خلاصه طرح

موضوع طرح : چاپ و تولید عکس های رنگی و سیاه و سفید

ظرفیت : 76500 قطعه در سال

سرمایه گذاری کـل: 758 میلیون ریال

سهم آوردة متقاضی: 78 میلیون ریال

سهم تسهیلات: 680 میلیون ریال

دورة بازگشـت سرمایه: 22 ماه

اشتغالزایی :11 نفر


طرح توجیهی تولید و بسته بندی سس مایونز

طرح توجیهی تولید و بسته بندی سس مایونز در 11صفحه در قالب فایل ورد قابل ویرایش
دسته بندی طرح های توجیهی
بازدید ها 15
فرمت فایل pdf
حجم فایل 20 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 11
طرح توجیهی تولید و بسته بندی سس مایونز

فروشنده فایل

کد کاربری 2106
کاربر

طرح توجیهی تولید و بسته بندی سس مایونز

خلاصه طرح

موضوع طرح : تولید و بسته بندی سس مایونز به ظرفیت 171تن در سال

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور

سرمایه گذاری کـل: 88/824 میلیون ریال

سهم آوردة متقاضی: 88/84 میلیون ریال

سهم تسهیلات: 740 میلیون ریال

دورة بازگشـت سرمایه: 14 ماه

مقدمــه :

تغییر روش زندگی شهروندان و گسترش روزافزون زندگی ماشینی موجب تغییر در عادات روزمره افراد جامعه و به ویژه عادات غذایی آنان شده است. از دیگر سو اشتغال بانوان در محیط خارج از خانه که روند رو به رشدی را در بین بانوان جوان تجربه می‌کند، باعث رویکرد خانواده‌ها به استفاده از غذاهای آماده و حتی انواع غذاهای سرد گشته ‌است.

استفاده از غذاهای سرد و آماده مصرف، معمولا به همراه چاشنی‌های مختلف انجام می‌گیرد. که انواع سس‌ها از مهم ترین این چاشنی‌ها محسوب می‌گردند. سس‌ها شامل انواع مختلفی هستند که سس‌های کچاپ، خردل و مایونز از اصلی‌ترین آنها به شمار می‌آیند. در این میان سس مایونز به عنوان سسی که هم به صورت خالص مورد استفاده قرار می‌گیرد و هم به عنوان پایه‌ای برای تهیه سایر انواع سس، از جمله سس‌های سالاد، سس فرانسوی، سس ایتالیایی، سس هزارجزیره و ... به شمار می‌آید از محبوبیت فراوانی برخوردار است.

ضمن اینکه سس مایونز با دارا بودن حدود 67% چربی، 3% کربوهیدرات و 2% پروتئین به عنوان یک ماده غذایی پر انرژی با حدود 650 کیلوکالری انرژی در هر یکصد گرم محسوب می‌شود.

موارد استفاده سس مایونز در تهیه انواع ساندویچ، سالادهای فصل، سالاد الویه و ... و نیز همراه با سایر غذاها ، تقاضای مصرف این ماده غذایی را به سطح بالایی ارتقا داده است، که این مطلب مؤید توجیه اقتصادی اجرای این طرح می‌باشد ضمن اینکه با اجرای این طرح ، می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

توجیه اقتصادی طرح :

الف سرمایه گذاری ثابت :

الف 1 ) زمیـن :

متـراژ ( متر مربع )

هزینه واحد ( هزارریال )

هزینه کل ( میلیون ریال )

1000

40

40

الف 2 ) محوطه سازی :

ردیف

شــرح

مقدار

هزینه واحد ( هزارریال)

هزینه کل (میلیون ریال )

1

2

3

4

تسطیح و خاکبرداری

دیوارکشی

خیابان کشی

پارکینگ و فضای سبز

1000مترمربع

300مترمربع

100مترمربع

150مترمربع

5

6

10

12

5

8/1

1

8/1

جـــمـــع

6/9

الف 3 ) ساختمانها:

ردیف

شــرح

زیربنا(m2)

هزینه واحد ( هزارریال)

هزینه کل (میلیون ریال )

1

2

3

4

5

سردخانه انبار مواد اولیه

سردخانه انبار محصول

سالن تولید

اداری و سرویس

نگهبانی

100

100

200

80

24

500

500

500

400

400

100

100

100

32

6/9

جــــــمـــع

6/241

این متن فقط قسمتی از طرح توجیهی تولید و بسته بندی سس مایونز می باشد

جهت دریافت کل متن ، لطفا آن را خریداری نمایید


طرح توجیهی درمانگاه شبانه روزی

طرح توجیهی درمانگاه شبانه روزی در 12صفحه در قالب فایل ورد قابل ویرایش
دسته بندی طرح های توجیهی
بازدید ها 15
فرمت فایل pdf
حجم فایل 21 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 12
طرح توجیهی درمانگاه شبانه روزی

فروشنده فایل

کد کاربری 2106
کاربر

طرح توجیهی درمانگاه شبانه روزی

خلاصه طرح

موضوع طرح : درمانگاه شبانه روزی

ظرفیت پذیرش : 200 بیمار در شبانه روز

محل اجرای طرح : قابل اجرا در کلیه مناطق شهری کشور

سرمایه گذاری کـل: 72/1482 میلیون ریال

سهم آوردة متقاضی: 72/155 میلیون ریال

سهم تسهیلات: 1330 میلیون ریال

دورة بازگشـت سرمایه: 20 ماه

اشتغالزایی : 35 نفر

مقدمــه :

افزایش سطح بهداشت و سلامت شهروندان اثر مستقیمی بر شاخص های اقتصادی جامعه دارد، چنانچه افراد اجتماع قادر باشند به راحتی به فعالیت اقتصادی و اجتماعی بپردازند رشد اقتصادی شتاب فزاینده ای را تجربه خواهد کرد. این امر در بیانیه « بهداشت برای همه تا سال 2000 » سازمان جهانی بهداشت که در اجلاس سی‌ام خود ، مهم ترین هدف اجتماعی دولت‌ها را رساندن کلیه مردم جهان به درجه ای از سلامت که بتوانند از نظر اجتماعی و اقتصادی دارای زندگی مؤثری باشند، دانست نیز منعکس گشته است.

اهتمام دولت‌ها به بهبود سطح بهداشت همگانی علاوه بر سرمایه‌گذاری های مستقیم دولت در بخش بهداشت و درمان ، به شکل انجام حمایت از بخش غیر دولتی و در نظر گرفتن تسهیلات برای این بخش نیز انجام می‌پذیرد. انجام این حمایت ها معمولا در ارتقای سطح خدمات ارائه شده به بیماران اثر قابل توجهی بر جای می‌گذارد.

از دیگر سو با توجه به افزایش ظرفیت دانشکده‌های پزشکی کشور در دهه های 60 و 70 و افزایش تعداد پزشکان جوان جویای کار ، لزوم توجه هر چه بیشتر به سرمایه گذاری در بخش بهداشت و درمان آشکارتر میگردد. چراکه علیرغم نیاز مبرم شهروندان به خدمات بهداشتی و درمانی ، خصوصا در مناطق محروم، به دلیل عدم وجود امکانات کافی ، تعداد زیادی از فارغ التحصیلان دانشکده های پزشکی کشور فاقد شغل مرتبط با تخصص خود می‌باشند.

اجرای چنین طرح‌هایی ضمن آنکه کمک شایان توجهی به بهبود سطح بهداشت همگانی است، زمینه مناسبی برای اشتغال به کار دانش آموختگان علوم پزشکی از قبیل پزشکان متخصص و عمومی، رادیولوژیست، متخصص علوم آزمایشگاهی، پرستار ، بهیار و ... را فراهم می‌آورد. ضمن اینکه با توجه به اینکه درصد بالایی از فارغ التحصیلان این رشته ها خصوصا پزشکی و پرستاری را بانوان تشکیل می‌دهند، این طرح می‌تواند به وسیله بانوان متخصص نیز به مرحله اجرا درآید.

توجیه اقتصادی طرح :

الف سرمایه گذاری ثابت :

الف 1 ) زمیـن :

متـراژ ( متر مربع )

هزینه واحد ( هزارریال )

هزینه کل ( میلیون ریال )

500

250

125

الف 2 ) محوطه سازی :

ردیف

شــرح

مقدار

هزینه واحد ( هزارریال)

هزینه کل (میلیون ریال )

1

2

3

تسطیح و خاکبرداری

دیوارکشی

پارکینگ و فضای سبز

5000مترمربع

200مترمربع

100مترمربع

5

12

30

5/2

4/2

3

جـــمـــع

9/7

الف 3 ) ساختمانها:

ردیف

شــرح

زیربنا(m2)

هزینه واحد ( هزارریال)

هزینه کل (میلیون ریال )

1

2

3

4

5

6

7

درمانگاه عمومی و اورژانس

درمانگاه های تخصصی

آزمایشگاه

رادیولوژی و سونوگرافی

اتاق پرتو

فیزیوتراپی

اداری

180

120

100

100

20

70

70

550

550

550

550

800

500

400

99

66

55

55

16

35

28

جــــــمـــع

354

این متن فقط قسمتی از طرح توجیهی درمانگاه شبانه روزی می باشد

جهت دریافت کل متن ، لطفا آن را خریداری نمایید


طرح توجیهی فراوری و بسته بندی سبزیجات تازه و خرد شده

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی سبزیجات تازه و خرد شده در 12صفحه در قالب فایل ورد قابل ویرایش
دسته بندی طرح های توجیهی
بازدید ها 15
فرمت فایل pdf
حجم فایل 21 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 12
طرح توجیهی فراوری و بسته بندی سبزیجات تازه و خرد شده

فروشنده فایل

کد کاربری 2106
کاربر

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی سبزیجات تازه و خرد شده

خلاصه طرح

موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی انواع سبزی تازه و خرد شده

ظرفیت : 1700 تن در سال

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور

سرمایه گذاری کـل: 1123 میلیون ریال

سهم آوردة متقاضی: 123 میلیون ریال

سهم تسهیلات: 1000 میلیون ریال

میزان اشتغالزایی : سـی نفـر

دورة بازگشـت سـرمایه: هجـده ماه

مقدمــه :

بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می‌بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است.

نظریه پردازان بازاریابی ، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive . چنانکه از واژه به کار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمی‌اید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.

تغییر روش زندگی افراد جامعه و گرایش به زندگی ماشینی از یکسو و اشتغال بانوان در خارج از خانه از دیگر سو موجب پیدایش نیازهای جدیدی گشته است که پیش از این توسط خود خانواده تامین می‌شد. استفاده از کالاهای آماده طبخ از جمله این نیازهای نو است. تمایل به استفاده از سبزیجات فرآوری و بسته بندی شده نیز در زمره این نیازها قرار می‌گیرد که با ارضای آن استفاده از سبزیجات تازه نیازی به صرف وقت برای شستشو، آماده سازی و ضدعفونی در محل مصرف نخواهد داشت.

با توجه به بازار تقاضای گسترده داخلی برای انواع سبزیجات، خصوصا نحوه عرضه آنها در مراکز خرید بزرگ و سوپر مارکتها ، لزوم توجه بیشتر به بسته بندی این مواد به منظور افزایش سهولت دسترسی ( عرضه ) و نگهداری مشخص‌تر می‌شود. چراکه بسته بندی بهداشتی سبزیجات موجب کاهش ضایعات و آلودگی های آن خواهد شد .

ضمن اینکه پرداختن به این موضوع دارای توجیه مناسب اقتصادی بوده و با اجرای این طرح ، می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

توجیه اقتصادی طرح :

الف سرمایه گذاری ثابت :

الف 1 ) زمیـن :

متـراژ ( متر مربع )

هزینه واحد ( هزارریال )

هزینه کل ( میلیون ریال )

1500

30

45

الف 2 ) محوطه سازی :

ردیف

شــرح

مقدار

هزینه واحد ( هزارریال)

هزینه کل (میلیون ریال )

1

2

3

4

تسطیح و خاکبرداری

دیوارکشی

خیابان کشی

پارکینگ و فضای سبز

1500مترمربع

400مترمربع

200مترمربع

250مترمربع

5

6

10

20

5/7

4/2

2

5

جـــمـــع

9/16

الف 3 ) ساختمانها:

ردیف

شــرح

زیربنا(m2)

هزینه واحد ( هزارریال)

هزینه کل (میلیون ریال )

1

2

3

4

5

6

7

8

سالن تولید و آزمایشگاه

انبار

سردخانه بالای صفر

اداری و سرویس

ساختمان تاسیسات

نگهبانی و توزین

ساختمان رفاهی کارکنان

محل باسکول

250

12

75

60

10

20

80

12

600

500

600

400

350

400

400

300

150

6

45

24

5/3

8

32

6/3

جــــــمـــع

1/272

این متن فقط قسمتی از طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی سبزیجات تازه و خرد شده می باشد

جهت دریافت کل متن ، لطفا آن را خریداری نمایید


طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه

طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه در 14صفحه در قالب فایل ورد قابل ویرایش
دسته بندی طرح های توجیهی
بازدید ها 13
فرمت فایل pdf
حجم فایل 21 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 14
طرح توجیهی  تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه

فروشنده فایل

کد کاربری 2106
کاربر

طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه

خلاصه طرح

موضوع طرح : تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه

ظرفیت : 800 تن در سال

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور

سرمایه گذاری کـل: 11/1379 میلیون ریال

سهم آوردة متقاضی: 11/139 میلیون ریال

سهم تسهیلات: 1240 میلیون ریال

دورة بازگشـت سرمایه: 16 ماه

مقدمــه :

جمعیت جهان که در آغاز قرن پیش حدود دو میلیارد نفر تخمین زده می‌‌شد به بیش از شش میلیارد نفر در آغاز سده جدید افزایش یافته و پیش بینی می‌شود که تا سال 2020 این رقم از مرز هشت میلیارد نفر عبور کند، یعنی در طول فقط دو دهه ، جمعیتی بالغ بر کل جمعیت جهان در آغاز قرن بیستم به جمع نفوس جهان افزوده خواهد شد.

نیاز روزافزون این جمعیت رو به رشد به مواد غذایی ، رشدی جهشی را در صنایع غذایی تمام ملل ایجاب می‌نماید. شیر، یکی از مهم ترین مواد خوراکی مورد استفاده بشر است. شیر با دارا بودن مقدار زیادی پروتئین ، ویتامین ، کلسیم ، سایر مواد معدنی و نیز حدود750 کیلوکالری انرژی در هر لیتر می‌تواند سهم عمده ای در سلامت و سبد غذایی افراد جامعه داشته باشد.

در این میان ، نکته قابل تامل ، استفاده از روش هایی برای حفظ بهداشت و سلامت شیر از محل تولید تا مصرف نهایی آن است به طوریکه ضمن جلوگیری از فساد شیر ، از سرایت احتمالی بیماری های مشترک انسان و دام نیز به مصرف کننده پیشگیری شود. یکی از کهن ترین این روش ها تهیه ماست از شیر است. تولید و استفاده از ماست اولین بار در مناطقی از آسیای میانه و سپس اروپای شرقی و مرکزی آغاز گردید و امروزه به واسطه سهولت تولید و نگهداری ، به یکی از مهم ترین فراورده های لبنی مبدل گشته است.

مراحل تولید ماست به ترتیب عبارتند از: تصفیه شیر خام، استاندارد سازی چربی، افزایش مواد جامد، گرم کردن اولیه، هموژن سازی، انجام عملیات حرارتی در دمای 90 درجه سانتی‌گراد، سردکردن تا 43 درجه سانتی‌گراد ، اضافه کردن مایه و مواد افزودنی، پرکردن، آنلوباسیون، سردکردن و انبار کردن است.

هدف ارائه کنندگان این طرح خرید و تبدیل شیر خام به ماست پاستوریزه است که علاوه بر اینکه نقش بسزایی در حفظ سلامت شیر تولیدی واحدهای دامداری دارد، دارای توجیه اقتصادی مناسبی نیز می‌باشد و همچنین زمینه اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر را فراهم می‌آورد. ضمن اینکه این طرح دارای این قابلیت می‌باشد که در قالب تعاونی های بانوان به مرحله اجرا درآید.

توجیه اقتصادی طرح :

الف سرمایه گذاری ثابت :

الف 1 ) زمیـن :

متـراژ ( متر مربع )

هزینه واحد ( هزارریال )

هزینه کل ( میلیون ریال )

1500

30

45

الف 2 ) محوطه سازی :

ردیف

شــرح

مقدار

هزینه واحد ( هزارریال)

هزینه کل (میلیون ریال )

1

2

3

تسطیح و خاکبرداری

دیوارکشی

خیابان کشی

پارکینگ و فضای سبز

1500مترمربع

400مترمربع

200مترمربع

400مترمربع

5

6

10

20

5/7

4/2

2

8

جـــمـــع

9/19

الف 3 ) ساختمانها:

ردیف

شــرح

زیربنا(m2)

هزینه واحد ( هزارریال)

هزینه کل (میلیون ریال )

1

2

3

4

سردخانه مواداولیه‌ومحصول

سالن تولید

اداری و سرویس

نگهبانی و تاسیسات

100

360

60

40

550

450

400

400

50

162

24

16

جــــــمـــع

252

این متن فقط قسمتی از طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه می باشد

جهت دریافت کل متن ، لطفا آن را خریداری نمایید

خلاصه طرح

موضوع طرح : تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه

ظرفیت : 800 تن در سال

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور

سرمایه گذاری کـل: 11/1379 میلیون ریال

سهم آوردة متقاضی: 11/139 میلیون ریال

سهم تسهیلات: 1240 میلیون ریال

دورة بازگشـت سرمایه: 16 ماه